"România este una dintre pieţele care se dezvoltă rapid, iar aici amintesc doar faptul că are cea mai mare creştere economică din UE, de 4,6%. Este important de meţionat şi că rata de penetrare sau viteza internetulului, precum şi utilizarea smatphone-urilor sunt printre cele mai mari din Europa", a spus șeful companiei de gambling, într-un interviu pentru ECONOMICA.NET.

Potrivit acestuia, companiile care opereză în jurisdicţii care au legiferat în acest domeniu îşi cresc valoarea şi accesul la capital.

"winmasters mizează pe jucătorii recreaţionali cărora le place să urmărească evenimente sportive şi vor să fie parte a jocului, să intre în acţiune. Suntem gazda jucătorului de zi cu zi, care pariază pe echipa favorită şi are şansa de a cîştiga cu mize mici sume foarte mari. Spre exemplu, chiar săptămâna trecută am avut un jucător român care, cu doar 40 de lei mizaţi a câştigat 90.000 de lei", a afirmat Thomas Tzokas.

El spune că românii au una dintre cele mai ridicate rate de câştig, comparată cu alte pieţe din UE (Ungaria, Germania, Grecia etc) și are o părere bună despre fotbalul românesc.

"Liga 1 din România este una competitivă şi foarte curată, faţă de alte campionate din Europa, cu numeroase incidente pe care UEFA le monitorizează îndeaproape. Este important să meţionez că în trecut, ca parte a experienţei mele internaţionale în gaming, UEFA a lucrat împreună cu noi pentru monitorizarea campionatelor din Estul Europei, iar România nu s-a numărat printre ţările care au trezit suspciuni", a arătat Tzokas.