E gata să dea lovitura şi în afaceri!

Tzancă Uraganu a intrat în afaceri! Şi-a anunţat toţi fanii ce planuri are

Cunoscutul manelist Tzancă Uraganu a făcut marele anunţ chiar pe contul său de socializare, marţi, 9 august.

El a dezvăluit că va deschide un lanţ de shaormerii, care îi va purta numele, în întreaga ţară.

Într-un story postat pe contul său de Instagram marţi seară, acolo unde are mai bine de 260.000 de urmăritori, manelistul s-a filmat într-una dintre viitoarele locaţii ale lanţului său de fast-food.

Sursă: Instagram

Tzancă Uraganu, pe numele său real Andrei Velcu, nu s-a ascuns şi a spus şi cum se vor numi shaormeriile pe care se pregăteşte să le deschidă: „Shaorma la Tzancă”.

El a mai precizat că toate actele sunt deja semnate. Manelistul părea foarte sigur pe el că noua sa afacere va fi un succes în toată România.

„Vă salutăm, dragi prieteni, vă anunțăm că, în cel mai scurt timp, pe străzile din România vor apărea mai multe shaormerii care se vor numi „Shaorma la Tzancă”.

Vă pupăm, s-a semnat, cu Dumnezeu înainte”, le-a transmis artistul tuturor fanilor săi de pe Instagram.

Tzancă Uraganu speră astfel să-şi rotunjească serios averea, care creşte oricum văzând cu ochii, având în vedere, potrivit informaţiilor din piaţă, cine vrea să-l aducă pe manelist la un concert, trebuie să scoată din buzunar cel puţin 5.000 de euro.

Tzancă Uraganu trebuie să vină miercuri, 10 august, în faţa instanţei de judecată

În tot acest timp, manelistul are probleme din cauza plângerii depuse de un medic stomatolog împotriva sa.

Sabin Herman şi soţia sa, Andrada, îl acuză de ameninţări pe Tzancă Uraganu.

Manelistul şi fosta sa iubită, Lambada, cea care i-a dărut doi copii, vor trebui să se prezinte miercuri, 10 august, la Judecătoria Sectorului 1, relatează Cancan.

„A fost făcută plângerea civilă, cu ordonanța președințială, în care se cer niște măsuri provizorii urgente, cu încălcarea patrimoniului și a drepturilor nepatrimoniale și așa mai departe.

Nu are voie să se apropie de noi, nu are voie să se apropie de spațiul din jurul casei. (…)

Lambada este chemată și ea pe 10 august, alături de Tzancă. Este exact aceeași treabă și pentru ea, și civilă, și penală. Amândoi sunt chemați în data de 10. Păi, amândoi au amenințat”, a declarat medicul stomatolog.

Întregul scandal a plecat de la un apartament aflat în renovare, cel al medicului, în timp ce Tzancă Uraganu şi Lambada locuiau cu un etaj mai jos.