Tzancă Uraganu a fost ameninţat cu moartea

Tzancă Uraganu este tâlhărit de interlopi! Manelistul a fost amenințat cu moartea. Se teme pentru viața sa. La polul opus, însă, un interlop susține contrariul și spune că manelistul l-ar fi amenințat pe el.

În prezent, Tzancă Uraganu și familia sa nu pot ieși din casă. Nu se simt în siguranță nicăieri, nici măcar în propria casă pentru că i-au amenințat că le dau foc. Ar vrea să plece undeva cu copiii săi, undeva ascuns întrucât interlopii „sunt în stare de orice”. Vreau dreptate. A făcut un apel către Poliția Română și DIICOT ca să ia măsurile necesare.

„Rog toată poliţia, toată procuratura să ia măsuri, să vină interpolu la interlopi! După ce ne omoară şi ne dau foc la case, e prea târziu să intervină… Eu am dosar cu ei, să se facă ceva. Dacă el nu are frică nici de mascaţi, eu ce pot să fac? Mă închid undeva. Ei mă amenință, îmi cer bani, șantaj, deja mi-au luat un ceas în urmă cu doi ani, mi-au luat o sumă de bani, m-au tâlhărit. Și în Germania tot ei au fost.

(…) Nu se mai poate ieși din casă. Mă amenință într-una să le dau bani, vor să vină după mine, au zis că îmi dă foc la casă, eu deja vreau să iau copiii să mă mut, să îi pun într-un loc ascuns pentru că au zis că dau foc la casă, oamenii sunt în stare de orice.

Vreau să se facă dreptate și rog toată Poliția Română și DIICOT și tot ce înseamnă procuratură să ia măsuri cu acești oameni pentru că nu se mai poate trăi și nu mai pot ieși nicăieri din cauza lor pentru că trebuie să le dau lor taxă de protecție”, a declarat, sâmbătă seară, Tzancă Uraganu în cadrul unui interviu acordat pentru România TV.

Artistul a fost sechestrat de interlopi în urmă cu doi ani

Tzancă Uraganu are deja dosar cu acei interlopi. Totuși, ei i-ar fi spus că au „relații în poliție”, la București și la Giulești. Până acum, manelistul a pierdut 1.500 de euro și un ceas de aur. În urmă cu doi ani, a fost sechestrat de interlopi. L-au bătut în speranța că le va da bani. Când au văzut că n-are nimic valoros la el, au dat buzna în casa sa. După ce-au furat bani și obiecte de valoare, ar fi obligat-o pe soția lui Tzancă Uraganu să depună declarație falsă la secția de poliție.

„Eu am dosar cu ei, dosar deschis pe numele lor, aștept să se facă ceva, se laudă că au relații în poliție, la Capitala și la Giulești. Mi-au luat ceasul, banii, m-au sechestrat odată, ei au fost în Germania, mi-au luat și atunci 1.500 de euro, mi-au luat apartamentul cu șantaj, mașina cu numere false. Acum se află mașina la poliția de la furturi.

Am fost acum doi ani la ei în Giulești, m-au sechestrat, lovit, au văzut că mi-a tras geaca de pe mine, a văzut că nu sunt bani, s-au dus la sora lor, mama copiilor mei, să intre și ea să confirme, au luat banii de la ea, ceas de aur și eu am fugit și au dus-o la secție să spună ca ea m-a lovit… A fost obligată să declare că ea m-a lovit”, a adăugat manelistul.