Tzancă Uraganu a reacționat imediat după ce Andreea Esca a vorbit despre el. Ce a spus artistul

Celebra prezentatoare a fost întrebată dacă a auzit sau dacă știe cine este Tzancă Uraganul. Andreea Esca a spus că este aproape imposibil să nu știi cine este acesta, având în vedere că piesele sale ocupă mereu primele locuri din trendingul românesc.

Podcastul a ajuns și la manelistul Tzancă Uraganul care a reacționat imediat. Andrei Velcu, pe numele lui real, i-a mulțumit Andreei Esca pentru cuvintele frumoase pe care le-a avut la adresa lui.

”Mulțumesc doamnei Andreea Esca pentru cuvintele frumoase despre mine!”, a scris Andrei Velcu pe Facebook.

Andreea Esca: Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă

În cadrul aceluiași podcast, prezentatoarea Știrilor Pro TV a fost întrebată ce ar face dacă fiica sa, Alexia Eram, s-ar îndrăgosti de Tzancă Uraganul și ar veni cu el la casa părintească.

Andreea Esca a povestit că are încredere în deciziile pe care fiica sa le ia, subliniind că le lasă copiilor lor ei libertatea de a alege. Îndrăgita prezentatoare a mai spus că singurul lucru de care îi este frică este ca persoanele din jurul Alexiei Eram să nu aibă o influență negativă, vedeta făcând referire la droguri.

Aceasta a mai spus că are o oroare de droguri și că observă, din păcate, că acestea sunt prezente din ce în ce mai des în viața de zi cu zi.

”Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri… Eu am o oroare de treaba sta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi”, a adăugat Andreea Esca.