Fostul premier a dezvăluit că liderul PSD a încercat să-l convingă să dea OUG pe amnistie și grațiere, dar l-a refuzat categoric.

Tudose consideră că nici Viorica Dăncilă nu-i va face pe plac șefului Dragnea.

„Amnistie a încercat o dată nu știu cât de direct sau indirect. A spus hai să facem asta, că nu se mai poate așa. Și –am spus că nu. A înțeles că nu e negociabil

Doamna Dăncilă joacă într-o chestie ciudată. Pe de o parte își dă seama că fără Dragnea e nimic. Dacă pleacă Dragnea azi, PSD tot jalnic e. Mai sunt vreo zece oameni întregi la minte, dar sunt copleșiți numeric și tot speră că se va schimba ceva, dar nu se va schimba.

Joacă într- o piesă în care e pe no win. Dacă își dă demisia, ce face? Se întoarce la Videle la Bibliotec?Dacă le dă, nu mai e loc nici la Videle”, a declarat Mihai Tudose la Adevărul LIVE.

Acesta a vorbit și despre o reîntoarcere în Guvern.

„În anumite condiții O echipă normală de cap, fără presiuni politice de genul tebuie să punem pe cineva de la Văscăuți, e băiat bun, dar nu pricepe deloc ce se întâmplă cu viața asta. Eu nu am acceptat astfel de presiuni, doar că nu toate numirile s-au făcut cu acceptul meu”, a spus Mihai Tudose.