Într-o salvă de postări pe Twitter publicate vineri dimineaţă, liderul de la Casa Albă a reluat o parte din comunicatul trimis cu o zi în urmă de Sessions, interpretat ca fiind o critică deloc voalată la atacurile regulate ale preşedintelui la adresa sa. Trump l-a acuzat că s-a recuzat din ancheta privind presupusa influenţă rusă în alegerile prezidenţiale americane din 2016 care se desfăşoară sub supravegherea Departamentului Justiţiei. 

"'Departamentul Justiţiei nu va fi influenţat necorespunzător de consideraţii politice'. Jeff, este super, este ce vrea toată lumea, aşa că uită-te la întreaga corupţie 'a celeilalte părţi'", s-a dezlănţuit Trump, potrivit Agerpres.

El a invocat apoi exemple, vizând-i în special pe opozanţii săi politici, cum ar fi 'Fundaţia Clinton', 'monitorizarea ilegală a Campaniei Trump', în opinia sa, sau 'înţelegerea secretă cu Rusia a democraţilor'. 

"Haide Jeff, poţi să o faci, ţara aşteaptă", a mai scris el. 

Într-un alt mesaj publicat pe Twitter, Trump a reacţionat la pedeapsa cu închisoarea pentru o tânără americancă pentru că a divulgat un raport secret privind acţiuni ruse de spionaj în timpul alegerilor prezidenţiale din SUA din 2016. Ocazie de a-l ataca, din nou, pe unul dintre susţinătorii săi istorici. 

Această pedeapsă "nu reprezintă cu adevărat nimic comparativ cu ce a făcut Hillary Clinton! Atât de nedrept, Jeff", a scris el.