Developer-ul va participa la dezvoltare spatiului de depozite “Baievski”, noul nucleu al orasului Sankt Petersburg, al treilea ca marime din Rusia, informeaza un comunicat al companiei. De asemenea,Trigranit se va implica in reabilitarea zonei in care este situat depoul de tramvai Nr. 1. si in revitalizarea zonei garii Vitebsk, respectiv a altor gari din Sankt Petersburg, folosind ca prototip West End City Center din Budapesta.

 

In acest sens, Sandor Demjan, presedintele TriGranit Development Corporation si Valentina Ivanovna Matvienko, Guvernatorul Municipiului Federal Sankt Petersburg au semnat un acord saptamana trecuta.

 

In afara acestor investitii, TriGranit prevede si alte proiecte de amploare printre care studioul municipal de televiziune dar si dezvoltarea unor mall-uri, hoteluri, cladiri rezidentiale, de birouri si obiective culturale, avand sprijinul conducerii Municipiului Sankt Petersburg.

 

Compania internationala TriGranit Development Corporation a dezvolta proiecte imobiliare in 11 tari din Europa Centrala si de Est in 10 ani de activitate.Portofoliul companiei include proiecte de regenerare urbana, de tip mixed-use, dar si functiuni culturale, turistice, comerciale si de birouri. TriGranit are pana in acest moment investitii finalizate de 1,5 miliarde de euro, dar si proiecte in derulare cu valoare de peste 8 miliarde de euro.

 

Sursa: Capital 25 Iunie 2007