Michael Ogrodnick, purtătorul de cuvânt al poliției din Palm Beach, a spus pentru Miami Herald că cei trei au fost arestați la scurt timp după ce au intrat pe proprietatea respectivă, potrivit foxnews.com

„Nu aveau habar unde se află”, a spus Ogrodnick pentru Miami Herald. Conform acestuia, președintele și familia lui nu se aflau la club, fiind închis în timpul verii.

WPTV (West Palm Beach News) a transmis că poliția i-a văzut pe cei trei vineri seara într-un Hyundai argintiu. Când oamenii legii s-au apropiat de vehicul, adolescenții au derapat către Mar-a-Lago.

A fost utilizat un elicopter și un câine de poliție

Cei trei s-au cățărat peste zidul de la Mar-a-Lago și s-au pitit în stațiune până autoritățile au încercuit clubul. A fost utilizat un elicopter și un câine de poliție pentru găsirea acestora.

Un purtător de cuvânt al poliției a spus la televizor că paza de la stațiune a găsit un ghiozdan pe proprietatea respectivă. În ghiozdan se afla o pușcă de asalt AK-47 Mini Draco de calibrul 7.62 împreună cu un încărcător cu 14 focuri.

Adolescenții spun că arma nu era a lor, ci doar „au găsit-o”. De asemenea, au susținut că încercau să fugă de poliție iar faptul că au ajuns pe proprietatea lui Trump a fost o simplă coincidență.

WPTV a transmis că cei trei se află la Centrul de Evaluare Juvenilă din West Palm Beach. Identitatea acestora nu a fost făcută public.

Potrivit Miami Herald, adolescenții au fost acuzați de violare de domiciliu cu o armă de foc, furt cu o armă de foc și că s-au opus arestării. Procurorii se gândesc dacă să îi judece ca adulți sau adolescenți.