În prezent fostul cuplu prezidențial al României este unul foarte unit, însă idila trăită de Băsescu cu mulți ani în urmă a stârnit mai multe curiozități.

Povestea s-a întamplat în anii studenției, iar tânăra pe care Traian Băsescu o iubea se numea Elena.

Cei doi erau studenți, iar în acea perioadă, Elena doar ce intrase în primul an la Facultatea de Ştiinţe ale Naturii.

Fostul șef al statului era și el la început de drum, fiind boboc la Institutul de Marină din Constanța. Se pare că destinul a făcut astfel încât cei doi să se intersecteze la cantină, iar după scurt timp să se și îndrăgostească.

Idila dintre cei doi se întâmpla în anul 1973.

„Aș fi putut să fiu prima doamnă”

La mulți ani după povestea de dragoste trăită de cei doi, Elena Ștefan a ajuns să ocupe funcția de directoare a școlii din Dragalina, judeţul Călăraşi.

Se pare însă că aceasta încă mai are întrebări cu privire la ce s-ar fi întâmplat dacă relația dintre cei doi ar fi continuat.

„Ia uite! Aș fi putut să fiu prima doamnă azi! A fost primul meu iubit”, i-ar fi spus Elena unei prietene, arătându-i și o poza cu ea și fostul șef al statului, în care cei doi păreau vizibil îndrăgostiți, potrivit libertatea.ro.

Sursă: ziaruldeiasi.ro

În ceea ce privește sfârșitul relației celor doi, nimeni nu știe motivul concret pentru care au luat această decizie, însă la doar doi ani după separarea lor, Traian Băsescu s-a căsătorit cu Maria Băsescu.