Tragedie în Franța! O româncă, medic de profesie, a fost găsită fără suflare în cabinet

Locuitorii din Chaillac sunt tulburați din cauza tragediei care a avut loc în localitatea lor. Medicul Monica Mardare a fost găsită fără suflare de către pacienții săi. Femeia în vârstă de 46 de ani lucra în Franța de 10 ani și era foarte apreciată, notează publicația La Nouvelle Republique.

„Suntem consternaţi”, a declarat unu dintre pacienţii medicului român. “Moartea sa a zguduit întreaga comunitate din Chaillac”, a mai spus acesta.

Primarul localității, Gerard Mayaud, spune că românca s-a mutat în Chaillac împreună cu soțul și cu fiul ei. Acesta a mai spus că aceasta a lucrat înainte în România, tot în mediul rural.

Pacienții i-au adus un ultim omagiu și au depus flori și lumânări la ușa cabinetului, acolo unde a fost găsită fără suflare.

Mesaj emoționant din partea primarului

Mult prea trist din cauza decesului româncei, primarul a postat și un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care transmite condoleanțe familiei și spune că viața este mult prea nedreaptă atunci când ia pe cineva drag de lângă noi.

„Sunt unele zile mai triste decât altele. Astăzi e una dintre ele. Vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi dr. Monica Mardare, care ne-a părăsit brutal astăzi. Monica a fost o femeie cu suflet mare, care s-a atașat repede de noi toți.

Era plină de dragoste pentru oamenii pe care i-a întâlnit. Ne-a iubit țara, atât de mult încât a devenit franceză anul trecut. A iubit-o atât de mult încât a decis să se stabilească aici, să muncească pentru asta și să-și construiască o casă. Viața este mult prea nedreaptă când ia de lângă noi astfel de oameni. În această seară am vrut să o salut și să o omagiez pe Monica, această persoană frumoasă, plecată mult prea devreme dintre noi”, a scris primarul din Chaillac pe Facebook.

Autoritățile încă nu au stabilit cauza decesului.

Sursă foto: Dreamstime