Doliu uriaș în România. Doctorul Cristian Marian Burea a încetat din viață. Acesta a fost comandant al Spitalului Penitenciar Colibași. Medicula fost director al Spitalului Penitenciar Mioveni, în prezent, medic de medicină internă în cadrul Clinicii Natisan

Doctorul a încetat din viață duminică seara, după o grea suferință. Sicriul cu trupul neînsuflețit se află la locuința sa din cartierul piteștean Trivale. Slujba de înmormântare va avea loc marți 18 ianuarie la Biserica Sfânta Treime din Pitești, a anunţat familia medicului.

Decesul a fost anunțat în presa locală: ”Fostul comandant al Spitalului Penitenciar Colibași și fost Șef al Direcției Medicale din Administrația Națională a Penitenciarelor, doctor Cristian Marian Burea, s-a stins din viață aseară. Dr. Cristian Burea a fost medic specialist în medicină internă iar începând din 2015, directorul medical al Clinicii Natisan, scrie Jurnalul de Argeș.

(sursa foto: Jurnalul de Argeș)

Un alt deces s-a produs în România cu o zi în urmă

În urmă cu o zi, o altă veste tristă i-a îndurerat pe români. Un nou deces s-a petrecut în fotbalul românesc. Un tânăr jucător, de doar 20 de ani, a murit în urma unui tragic accident de circulație. Echipa sa a transmis un sincer mesaj de condoleanțe familiei sale și apropiaților. Este vorba de fotbalistului Marijan Maric de la Ripensia Timișoara. La doar 20 de ani, fundașul de origini sârbe era împrumutat de Ripensia Timișoara la CSC Dumbrăvița, formație din Liga a 3-a. Acesta venise ca junior în România la formația LPS Banatul. Din păcate, ieri dimineață, Marijan Maric a fost implicat într-un teribil accident. Aflat împreună cu un prieten în mașina sa, jucătorul a căzut în râu cu autovehiculul. Atât el cât și prietenul său au fost găsiți fără suflare.

„Nu ne găsim cuvintele … Marijan Maric, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație. În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Odihnește-te în pace, drag prieten!”, a fost mesajul postat pe Facebook de cei de la Ripensia Timișoara.

Lumea fotbalului din România l-a pierdut în acest weekend și pe Ionel „Jean” Bărbosu. Fostul fotbalist a încetat din viață în cursul zilei de duminică, la vârsta de 54 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de către clubul Politehnica Timișoara. În ceea ce privește cauza morții, potrivit sursei citate, Ionel Bărbosu a suferit un accident vascular cerebral în urma căruia a intrat în comă.