Președintele Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor și Personalului Contractual din România, Dumitru Coarnă, a spus sâmbătă că are informații despre mișcarea de ultim moment a lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la un penitenciar din județul Mehedinți. Acesta a declarat, în timpul unei emisiuni de la România TV, că deține date potrivit cărora Liviu Dragnea ar fi depus o cerere pentru a fi transferat la penitenciarul Vânjuleţ, din județul Mehedinți.

După perioada de carantină, fostul lider al PSD va fi transferat la un penitenciar din țară, în funcție de domiciliul pe care îl are în buletin.În Alexandria nu există penitenciar.

„Mai sunt două vizite programate în acest weekend, dar și luni, în ziua de Rusalii. Avem informații potrivit cărora fiica lui Liviu Dragnea a venit din America pentru a-și vizita tatăl. Luni, de Rusalii, lui Dragnea îi expiră și perioada de carantină, se va alege regimul de detenție pentru acesta (închis, deschis sau semi-deschis).

Având în vedere pedeapsa sa de 3 ani și 6 luni este foarte posibil să se îndrepte spre regimul de detenție semi-deschis, ceea ce înseamnă ca acesta să fie mutat la Penitenciarul Jilava, având în vedere că acolo sunt mai multe celule pentu acest de regim de detenție”, spun jurnaliștii de la Antena 3.