O femeie gravidă a pierdut sarcina din cauza unui accident rutier

Galați, 9 noiembrie 2023. Un grav accident rutier s-a produs pe strada Brăilei, zguduind comunitatea locală. O femeie însărcinată, originară din Ucraina, și-a pierdut copilul în urma coliziunii, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, împreună cu soțul ei.

Evenimentul nefericit a avut loc în intersecția cu strada General Alexandru Cernat. Un tânăr de 19 ani, la volanul mașinii implicate în accident, este acum în centrul unei anchete penale. Cu toate că testele au arătat că nu era sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, consecințele acțiunilor sale sunt devastatoare.

Victimele, o femeie de 30 de ani și soțul ei de 31 de ani, au fost transportate de urgență la spital. Medicii au făcut tot posibilul, dar, din nefericire, nu au putut salva copilul nenăscut. Autoritățile continuă investigațiile pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului, iar comunitatea este în doliu, împărtășind durerea familiei afectate de acest incident tragic, relatează Antena 3 CNN.

Un TAB al Armatei Române a lovit un autoturism

Vă amintim că, luna trecut, a avut loc alt accident rutier, unul mai puţin obişnuit. Incidentul a avut loc în zona Granit, Bulevardul Socola, municipiul Iaşi. În accidentul rutier au fost implicate o mașină civilă și un TAB (transportor amfibiu blindat) al Armatei Române.

O șoferiță nu a acordat prioritate de trecere unei coloane de TAB-uri, drept consecință a intrat în coliziune cu unul dintre vehiculele militare. În urmă impactului, ea a fost rănită. Martorii oculari au sunat de urgență la 112. Echipajele de salvare sosite la fața locului i-au acordat primele îngrijiri, apoi au transportat-o la o unitate spitalicească.

La fața locului, echipajul de poliție a stabilit că șoferița nu a respectat semnalele de oprire. Persoanele implicate în accidentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

„În data de 26 octombrie, în jurul orei 06:30, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o maşină civilă şi un transportor amfibiu blindat, în zona Granit, Bulevardul Socola, judeţul Iaşi, în timp ce se deplasa cu convoiul militar şi cu escortă de poliţie militară de la sediul Batalionului 151 Infanterie „Războieni” spre poligonul de garnizoană Mogoşeşti.

A fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială a poliţiei rutiere ce anchetează evenimentul. Şoferul transportorului amfibiu blindat a fost testat cu etilotest, rezultatul fiind negativ”, a informat, miercuri, Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” printr-un comunicat de presă.

accident rutier 26 octombrie 2023
SURSA FOTO: Realitatea PLUS
accident rutier_26 octombrie 2023
SURSA FOTO: Realitatea PLUS
accident rutier-26 octombrie 2023
SURSA FOTO: Realitatea PLUS