Accident fatal în România! Un tânăr de doar 16 ani și-a dat ultima suflare după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Din nefericire, tânărul de 21 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație. La un moment dat, a pierdut controlul asupra volanului iar mașină s-a răsturnat de câteva ori, înainte de a reveni pe roți.

Adolescentul de 16 ani, aflat pe scaunul din dreapta, a fost găsit inconștient, iar medicii au încercat, în zadar, să îl țină în viață, scrie stirileprotv.ro

Șoferul a fost transportat la spital, cu răni grave. De asemenea, prietenii aflați pe bancheta din spate s-au ales cu o sperietură gravă în urma accidentului.

Un alt accident grav a avut loc recent

Amintim că autoritățile au transmis că vineri dimineața a avut loc un accident rutier la Cicârlău, între un autoturism și un microbuz. Primele informații arată că 10 persoane au fost implicate în accident, dintre care două prezintă răni ușoare.

Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Baia Mare, un echipaj SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit de urgență pentru a rezolva situația. Autoritățile mai spun că traficul a fost blocat pe DN1 Baia Mare-Satu Mare după producerea accidentului.