Tragedie în România! Un șofer a murit într-un accident rutier grav. ISU: A fost găsit carbonizat

Potrivit informațiilor transmise de ISU Hunedoara, un accident rutier grav a avut loc vineri, 10 septembrie, în localitatea hunedoreană Ohaba de sub Piatră. Tragicul eveniment a loc după ce autocamion de 7,5 t a ieşit în decor, a rupt un cap de pod după care a fost proiectat în şanţ.

„Şoferul a rămas încarcerat în cabina. După impact, autocamionul a luat foc şi din cauza violenţei incendiului, nimeni din apropiere nu a mai putut interveni să-l ajute pe şofer. La sosirea echipajelor specializate, incendiul se manifestă generalizat, conducătorul auto fiind găsit carbonizat în interiorul cabinei”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

De asemenea, trebuie menționat că autocamionul implicat în accident nu transporta marfă.

Accidente pe bandă rulantă în România

Amintim că anterior a avut loc un alt accident grav, la Raliul Iaşului. Pilotul Adrian Răspopa a murit sâmbătă, în urma unui accident violent, când a intrat într-un cap de pod în timpul cursei.

Cu toate că a fost preluat cu un elicopter, acesta a decedat în cele din urmă la spital. După două ore de resuscitări, pilotul Adrian Răspopa nu a mai putut fi salvat și a decedat. Accidentul violent a avut loc sâmbătă la Raliul Iaşului. Pilotul fost încarcerat iar copilotul Cosmin Diacu a ieşit singur din maşină. Totodată, cei doi au fost duşi cu un elicopter la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi. Doctorul Diana Cimpoeșu, coordonatorul SMURD Iași, spunea că bărbatul se afla într-o stare critică de când a fost preluat.

Sursă foto: INQUAM Photos, Adel Al-Haddad