Tragedia momentului în lumea muzicii. Rapperul Londre Sylvester, care este cunoscut sub numele de scenă KTS Dre se numără printre cele trei victime care au murit în fața închisorii Cook County, din Chicago, în cursul zilei de sâmbătă.

Amintim faptul că incidentul s-a produs în timp ce Sylvester părăsea închisoarea în timp ce purta un dispozitiv de monitorizare pe gleznă, potrivit Chicago Tribune.

De menționat este faptul că, potrivit martorilor cei doi bărbați înarmați ar fi ieșit dintr-un vehicul și au început să-l împuște pe Sylvester, lovindu-l în față și în piept. Anchetatorii au găsit cel puțin 59 de carcase în blocul 2700 din West 27th Street, care se află vizavi de închisoare.

Oamenii legii și ambulanța au ajuns la timp, transportându-l pe Sylvester de urgență la Mount Sinai Hospital, unde a fost declarat mort, chiar înainte de ora 21.30, sâmbătă, apropiații săi fiind anunțați în cursul zilei de duminică.

Tragedie în SUA. Un cunoscut rapper a murit

În timpul aceluiași atac, o femeie în vârstă de 60 de ani, care ar fi fost alături de el în momentul incidentului, a suferit o rană la genunchi, aceasta fiind în stare bună la Spitalul Stroger, potrivit poliției.

În același timp, o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, a avut un glonț pe o parte a faței, dar se pare că şi ea este în stare bună. De menționat este faptul că, până în prezent nu au au fost făcut arestări.

În ceea ce privește situația lui Sylvester, acesta a fost încarcerat pentru că a încălcat condițiile de eliberare, după ce fusese eliberat în 2020. El era pregătit pentru monitorizare electronică, înainte de a fi eliberat sâmbătă.

Trebuie menționat faptul că incidentul tragic a avut loc în timp ce Chicago continuă să se confrunte cu o creștere a criminalității violente din weekendul de vacanță din 4 iulie. Statisticile departamentului de poliție au arătat că cel puțin 108 persoane au fost împușcate, 17 mortal, în perioada 2-4 iulie.