Este vorba despre Igor Sosin, un miliardar din Rusia în vârstă de 53 de ani, celebru pentru pasiunile sale: petrecerile fastuoase, iahturi, tenis și schi. El era binecunoscut în staţiunile de pe Coasta de Azur şi se spune că a cheltuit odată mai multe milioane de dolari pe o colecţie de rochii ce i-au aparţinut lui Sharon Stone, pentru a le dărui uneia dintre nevestele sale.

Sosin era în vacanţă în Zanzibar alături de fiica sa Taisia, în vârstă de 18 ani, şi o altă femeie necunoscută. Se pare că miliardarul trecea printr-un proces de divorţ cu a treia sa soţie la momentul decesului, scriu jurnaliştii britanici de la Daily Mail.

Cei cu care se afla în vacanţă au spus că Igor Sosin nu a mai putut fi trezit din somn şi au chemat de urgenţă o echipă medicală. Din păcate, medicii nu au putut face decât să declare decesul, însă cauza morţii nu a fost deocamdată stabilită.

Fiul lui Igor Sosin şi-a ucis mama în urmă cu cinci ani

Igor Sosin a fost infectat cu COVID-19 în acest an şi a trecut cu bine peste acest moment în urmă cu câteva luni. Acum, el intenţiona să petreacă Anul Nou în Zanzibar. Inna, cea de-a treia sa soţie cu care se pare că se afla în proces de divorţ, s-a întors imediat la Moscova dintr-o călătorie în Bahamas la aflarea veştii despre moartea miliardarului.

Nu este singura tragedie ce a lovit familia lui Igor Sosin: în urmă cu cinci ani, fiul său Egor, pe atunci în vârstă de 19 ani, și-a sugrumat mama, a doua soție a lui Sosin, Anastasia, cu un încărcător de telefon.

Tânărul a recunoscut cumplita faptă, susținând că vrea să-l „alunge pe diavol” din interiorul ei, când au stat la un hotel din Kazan. El nu a fost pedepsit în urma gestului său, fiind diagnosticat cu o „gravă tulburare mintală”. Ulterior, Egor a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie, după ce tratamentul la care a fost supus a dat rezultate.