Tragedia momentului în RomâniaAlina Nicoleta Pavel, una dintre asistentele Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui, a pierdut lupta cu noul coronavirus la doar 41 de ani.

Se pare că aceasta a fost infectată cu noul coronavirus, însă a decis să se trateze la domiciliu. În final însă, aceasta a ajuns pe mâinile medicilor, care din păcate nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Marea tragedie a fost anunțată chiar de reprezentanții SJU. Aceștia au postat anunțul pe pagina de Facebook a unității medicale, iar potrivit datelor publicate, obezitatea ar fi fost motivul principal care a făcut-o pe Alina Nicoleta Pavel și mai vulnerabilă în fața virusului.

Cum ar fi putut fi evitată tragedia

Asistenta a început să se simtă rău înainte de Crăciun, dar a decis să se trateze acasă, ținând legătura tot timpul cu medicii. Din păcate, după Revelion starea sa s-a agravat și a ajuns la spital după ce și soțul ei s-a infectat cu COVID-19. Duminică însă, pe data de 7 ianuarie, asistenta s-a stins din viață.

“Timpul nu a mai avut răbdare cu tine, draga noastră colegă Alina Nicoleta Pavel! Am aflat cu nespusă durere trecerea la cele veşnice a colegei noastre. În aceste clipe de adâncă tristeţe ne este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei dragi.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Dumnezeu să te ierte!”, se menţionează în mesajul transmis de oficialii SJU.

De menționat este faptul că deși ducea o luptă grea cu noul coronavirus, Alina Nicoleta Pavel a rămas activă pe rețelele sociale, unde obișnuia să posteze diverse mesaje.

Ultima postare este un citat din Părintele Galeriu: “Nu fiecare furtună vine să-ţi distrugă viaţa. Unele vin să-ţi cureţe calea”,  a scris aceasta.