Este tragedia momentului în România! Un cunoscut militar de carieră a fost răpus de COVID-19. Armata este în doliu. Teribila veste a fost dată de către apropiaţii acestuia.

Doliu uriaş în România

Doliu uriaş în România. Un alt cunoscut militar de carieră s-a stins din viaţă. Este vorba despre comandantul Ioan Giurgiuvanu, cel care a murit din cauza infectării cu COVID-19.

Acesta fusese infectat cu noul coronavirus. În ciuda eforturilor medicilor de a-l menține în viață, nu a mai putut fi salvat. În domeniul în care activa, Ioan Giurgiuvanu era extrem de iubit și apreciat de colegii săi.

Acestora nu le-a venit să creadă atunci când au auzit vestea tragică despre moartea prematură a comandantului.

Ioan Giurgiuvanu s-a stins din viață miercuri, 20 ianuarie. Acesta era internat la spitalul militar de campanie din București, atunci când și-a dat ultima suflare. Apropiații acestuia au transmis un mesaj sfâșietor.

„În această dimineaţă, unul dintre cei mai cunoscuţi comandanţi de navă din vremurile noastre, a pierdut bătălia cu covidul şi a plecat în ultimul lui voiaj, către veşnicie.

Ioan Giurgiuvanu şi-a dedicat cea mai parte din viaţa întinderilor nesfârşite, iubind marea ca pe o a doua casă.

Recent, de două luni, venise din ultimul voiaj şi imediat, virusul blestemat l-a lovit fără milă. A fost internat la spitalul militar de campanie din Bucureşti şi în această dimineaţă, a închis ochii definitiv.

Dumnezeu să îl odihnească, iar familiei greu afectate de această pierdere, să-i dea putere!

Te vor aştepta de cealaltă parte a luminii, fratele Niki şi mama, plecaţi recent din această lume. Drum lin şi luminat, către eternitate, domnule comandant!” au transmis apropiații, conofrm tulceanoastră.ro.