Unul dintre cel mai mari actori de la Hollywood s-a sint din viaţă. Acesta a marcat istoria filmului, dar şi generaţii întregi prin rolurile sale fabuloase din mai multe filme celebre. Este vorba despre actorul scoţian, Mike Mitchell, care a decedat în urmă cu puţin timp.

Doliu uriaş în lumea filmului

Este doliu uriaş în lumea filmului după ce ne-a părăsit celebrul actor scoţian Mike Mitchell. Acesta a jucat în filme de referinţă pentru cinematografia mondială. Este vorba despre „Gladiator” şi „Braveheart”. Acesta a murit la vârsta de 65 de ani pe o barcă de agrement turcă din Fethiye, în sud-vestul ţării, au anunţat duminică mass-media locale, scrie TMZ.

Cauzele morţii lui Mike Mitchell

S-au aflat şi cauzele morţii celebrului actor. Potrivit agenţiei de presă privată turcă DHA, Mike Mitchell ar fi murit în urma unei crize cardiace. Trupul său a fost găsit pe o barcă de agrement de administratorul acestuia, Burak Ardahan, care a chemat ajutoare. Corpul lui Mike Mitchell a fost transportat la morgă pentru autopsie care va determina cauza exactă a decesului, a precizat DHA.