Un sportiv medaliat cu bronz și un artist renumit au fost împuşcați mortal! S-a întâmplat într-o clipită

Este vorba despre Alex Quinonez, care avea 32 de ani. Acesta se afla în apropierea unei zone comerciale dintr-un cartier din Guayaquil, al doilea oraş ca mărime din ţara sa, împreună cu cântăreţul ecuadorian Arcalla.

La un moment dat, mai mulţi bărbaţi au tras în repetate rânduri în direcţia lor dintr-o maşină albă. În urma atacului, Quinonez şi Arcalla au murit pe loc, conform informațiilor transmise de lequipe.fr

Moartea atletului a fost confirmată de ministerul Sportului

Decesul atletului a fost confirmată de ministerul Sportului, care a transmis „pierderea unui mare sportiv, a unui om care ne-a făcut să visăm, care ne-a emoţionat”.

Amintim că Quinonez nu a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, fiind suspendat deoarece nu şi-a respectat obligaţiile de localizare pentru trei controale antidoping.

Mai mulți oameni s-au adunat la locul faptei

În urma celor întâmplate, mai mulți oameni s-au adunat imediat la locul faptei. Asasinii încă n-au fost prinși, dar autoritățile locale au declanșat o operațiune de amploare, a scris publicația Metro.

Până acum, autoritățile locale au confirmat niște indicii. Autorii atacului se aflau într-o mașină albă și erau îmbrăcați în haine reflectorizante, care semănau cu cele de uniformă de polițist.

Cine a fost Alex Quinonez?

Alex Quinonez a fost un sprinter ecuadorian care a concurat la 100 de metri și 200 de metri. A câștigat probele de 100 m și 200 m la Campionatele Ibero-Americane de atletism din 2012, cu recordul național de 20,34 secunde la 200 m calificându-l la Jocurile Olimpice. Amintim că orașul Guayaquil are o populație de aproximativ 2.723.665 locuitori.