Gheorghe Dănuleţiu, alias “Ghiţă Ciobanul“, cunoscut din reclamele derulate în urmă cu câţiva ani de operatorul de telefonie mobilă Vodafone, a devenit imaginea campaniilor de promovare ale celor mai noi oferte lansate de Telekom România, după ce oierul a ales să se porteze în această reţea.

“Veştile bune circulă repede. Am aflat că Ghiţă Ciobanul s-a portat în reţeaua Telekom şi după aceea l-am contactat pentru campania noastră”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Andreas Elsner, director executiv comercial Telekom Romania. El a precizat că produsul Mobil Nelimitat a înregistrat cea mai bună performanţă în segmentul de mobil, consemnând 217.000 clienţi la finalul lunii decembrie 2019.

“Pentru noi este clar că acest concept îi mulţumeşte pe clienţii noştri şi din acest motiv am pregătit o nouă ofertă cu beneficii nelimitate şi o reducere semnificativă a costului abonamentului: 50%, în primele 12 luni de la portarea în reţeaua Telekom Romania. Este o ofertă cu avantaje şi un preţ care cu siguranţă îi vor mulţumi pe cei care se vor porta în reţeaua noastră şi îi vor ajuta să uite de grijile şi frustrările legate de serviciile de telecomunicaţii”, a spus Elsner.

Întrebat de un jurnalist dacă s-a portat înainte sau după ce a fost contactat de Telekom pentru campania publicitară, ciobanul Ghiţă, prezent în conferinţa de presă, a replicat: “V-aş răspunde, dar am treabă la stână. Dacă vreţi să vă răspund, veniţi la stână”.

Noi oferte pentru cei care se vor porta în reţeaua Telekom

În anul 2019, Telekom Romania a ocupat locul al doilea în topul portabilităţii cu peste 249.000 de numere de telefonie mobilă portate, arată datele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Telecomunicaţii (ANCOM).

“Pornind de la cele mai apreciate beneficii de către clienţii Telekom- internetul nelimitat, preţul şi raportul calitate-preţ- compania lansează noile oferte comerciale pentru cei care se vor porta în reţeaua Telekom, începând de astăzi, 10 februarie 2020. Aceştia vor putea achiziţiona abonamentul Mobil 6 cu 50% reducere în primele 12 luni şi vor plăti doar 3 euro/lună (aproximativ 14 lei/lună) în acest interval. După cele 12 luni, costul va fi 6 euro/lună”, arată oferta Telekom.

De asemenea, cei care se vor porta în reţeaua Telekom Romania vor putea opta şi pentru achiziţionarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă şi fără avans, unul dintre smartphone-urile disponibile în oferta Telekom fiind Huawei Y6s. Cei care vor achiziţiona acest smartphone împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 7 euro/lună (aproximativ 33 lei/lună) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă şi 4 euro/ lună rata pentru telefonul achiziţionat. După această perioadă, costul total va fi 10 euro/lună.

Ofertele sunt valabile în intervalul 10 februarie – 29 martie 2020 în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni şi se adresează clienţilor rezidenţiali care se portează în reţeaua mobilă a companiei şi care au un serviciu fix de la Telekom Romania, scrie Agerpres.

Telekom România majorează tarifele începând cu 1 martie

Operatorul a anunţat la finele lunii ianuarie că preţurile serviciilor de telecomunicaţii oferite de Telekom în România vor fi majorate, începând cu data de 1 martie 2020. Astfel, pentru clienţii rezidenţiali, preţul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV şi voce) şi pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (TVA inclusă), adică 0,42 de euro (TVA inclusă).

“Această modificare este influenţată şi de creşterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, preciza Telekom într-un comunicat. De asemenea, majorarea nu se aplică serviciului de telefonie fixă, în cazul în care acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom Romania.