Pregătirile pentru ediția din 2016 a Topului au început deja, iar în toamna acestui an câteva mii de firme vor fi premiate pentru perfomanțele deosebite înregistrate anul trecut.

"Ca în orice alt domeniu, și în sectorul economic performanța trebuie recunoscută, iar succesul recompensat! Rezultatele consemnate de Topul Național al Firmelor reflectă nivelul de creștere economică din țara noastră și totodată oglindesc extinderea companiilor românesti pe piața internațională", se arată într-un comunicat al CCIR.

Organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industriei a României, evenimentul este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România.

Ediția a XXII-a din 2015 a Topului Național al Firmelor a clasat pe primele locuri la nivel national 6.630 operatori economici care activează în cercetare, dezvoltare și high-tech, industrie, agricultură, silvicultură și pescuit, construcții, servicii și comerț-turism.

Topul Național al Firmelor este realizat an de an în baza clasamentelor furnizate de Camerele de Comerț și Industrie Judetene. Este un top transparent și corect, realizat în conformitate cu legea, pe baza unei metodologii complexe.