Prestigioasa revistă Forbes a publicat clasamentul actriţelor de la Hollywood cel mai bine plătite din iunie 2009 până în iunie 2010, informează site-ul closermag.fr.

Sandra Bullock se află în fruntea acestei liste, în pofida necazurilor sentimentale prin care a trecut. În anul care a trecut, ea a câştigat un Oscar pentru rolul din „The Blind Side”. Povestea pare banală, dar, când ai 46 de ani, în mediul nemilos al cinematografiei americane, este enorm. Sandra a câştigat 56 de milioane de dolari într-un an, precum şi compasiunea compatrioţilor săi faţă de necazurile ei conjugale.

Pe locul doi se clasează Reese Witherspoon, care a primit 32 de milioane de dolari. Totuşi, cea supranumită „mica logodnică a Americii” n-a mai apărut în vreun film din 2008. Banii ei provin din imaginea pentru marca Avon. Şi Cameron Diaz se află pe acelaşi loc, tot cu 32 de milioane de dolari, ea fiind în prezent pe afişul filmului „Night & Day”. Ambele sunt urmate de Jennifer Aniston, cu 27 de milioane pentru rolurile sale.

Lista primelor zece actriţe care nu ştiu ce-i aia criză este completată de Sarah Jessica Parker (25 de milioane de dolari), Angelina Jolie (20 de milioane), Julia Roberts (20 de milioane), Drew Barrymore (15 milioane), Maryl Streep (13 milioane) şi Kristen Stewart (12 milioane).

SURSA: Agerpres