Tokyo a fost votat pe primul loc la cinci categorii de anchetă, iar Moscova – pe ultimul, tot la cinci categorii.

Capitala niponă este oraşul cu cea mai bună impresie de ansamblu, cu cei mai amabili locuitori, cele mai bune servicii de taxi, de transport public local şi cu cele mai curate străzi.

În schimb, Moscova are locuitori deloc amabili, cele mai proaste servicii de taxi, cei mai neprietenoşi şoferi de taxi, cel mai prost raport preţ-calitate şi cele mai proaste hoteluri.

La categoria cea mai bună impresie de ansamblu, Moscova s-a clasat pe ante-penultimul loc şi a ocupat penultima poziţie în ceea ce priveşte facilităţile pentru familii, restaurante şi magazine.

Mumbai a fost votat ca cel mai neprimitor oraş la impresia de ansamblu, situându-se pe ultima poziţie şi în ceea ce priveşte curăţenia străzilor şi uşurinţa de a te orienta. Pe penultimul loc, turiştii au plasat pitorescul oraş Punta Cana din Republica Dominicană, probabil pentru că acolo nu există nimic altceva de făcut în afară de a admira priveliştea.

Sondajul a indicat, de asemenea, şi oraşele cele mai atractive la fiecare categorie, în fruntea listei la cea mai bună impresie de ansamblu clasându-se Tokyo, urmat de New York şi Barcelona.

Budapesta este oraşul cu cel mai bun raport preţ-calitate.

New York-ul, singurul oraş american de pe lista oraşelor care au fost luate în calcul în acest studiu, are cele mai bune restaurante, Roma are cele mai frumoase obiective turistice şi cea mai mare cultură, iar Dubaiul este considerat cel mai bun oraş pentru cumpărături şi cu cele mai bune servicii hoteliere.