Anul 2021 nu este unul prea norocos pentru Simona Halep. Din cauza accidentării la gamba stângă, sportiva nu a putut participa în acestă săptămână la Wimbledon. Totodată, ea a decis să se retragă și din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, având în vedere condiția sa medicală.

„Nimic nu îmi aduce mai multă mândrie decât să reprezint România, însă, din păcate, recuperarea de după accidentarea la gambă necesită mai mult timp, așa că am decis să mă retrag de la Jocurile Olimpice din această vară”, a anunțat Simona.

Totuși, Toni Iuruc are grijă ca logodnica sa să depășească cu bine aceste momente. Bărbatul a făcut un gest impresionant, pe care sportiva l-a împărtășit cu toți urmăritorii săi.

Mai exact, după dezamăgirile cauzate de retragerile de la Wimbledon și Jocurile Olimpice, Simona Halep s-a întors în țară, iar Toni Iuruc, care a făcut un gest romantic pentru jucătoarea de tenis.

Gestul romantic făcut de Toni Iuruc 

Într-un story postat pe Instagram, Simona Halep prezintă o imagine cu buchetul de flori primit de la bărbatul cu care s-a logodit luna trecută, iar fanii au reacționat imediat.

Amintim faptul că Simona Halep și Toni Iuruc sunt într-o relație din vara lui 2019. Cei doi s-au afișat împreună fără menajamente, inclusiv la turneele de tenis, iar acum se pregătesc de nuntă.

La un momentdat, Simona Halep declara că poate îmbina fără probleme cariera cu viața de familie. Totodată, sportiva sublia faptul că își dorește să păstreze viața persoanlă doar pentru ea.

„Am un iubit, o relație normală, mă simt bine. Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, a declarat Simona Halep când a fost întrebată despre relația cu Toni Iuruc.