Din distribuţie fac parte actorii Ileana Stana Ionescu/Rodica Popescu Bitănescu, Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Marius Rizea, Dragoş Stemate, Daniel Badale, Fulvia Folosea, potrivit unui comunicat al instituţiei de cultură remis AGERPRES.
‘Micul Infern’ este un text la fel de actual azi, ca la data scrierii lui, în 1948, prin măiestria construcţiei şi a dialogului, prin hazul şi ironia replicilor, Micul Infern este o veritabilă comedie umană. O piesă la care vom afla dacă povara jugului conjugal se suportă mai uşor în trei şi dacă micul infern al căsniciei se poate transforma în Paradis, potrivit comunicatului citat.
Prima reprezentaţie pentru public va avea loc la matineu – duminică 6 octombrie, de la ora 11.00.
Biletele cu preţuri de 10 lei, 20 lei şi 40 lei s-au pus deja în vânzare.
Deoarece în foaierul roşu, al noii săli care se inaugurează în aceste zile, se află expuse lucrări ale pictorilor Viorel Mărginean, Alexandru Mărginean şi Olga Morărescu-Mărginean, cunoscută familie de artişti a căror creaţie marchează definitoriu istoria contemporană a plasticii româneşti, organizatorii recomandă spectatorilor să vină cu cel puţin o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.
Sursa: Agerpres