Dupa ce lunile ianuarie si februarie au reprezentat momente de studiere ale pietei si ale cerintei consumatorilor, dezvoltatorii vor prezenta in medie, produse cu 35% mai ieftine decat cele expuse la sfarsitul anului 2008, in cadrul celei de-a XII-a editie a tIMOn, Targul Imobiliar National.

“tIMOn reprezinta locul in care oferta se va intalni cu cererea, indiferent daca vorbim de locuinte ieftine, de locuinte de vacanta sau de locuinte de lux. Locuintele cu preturi sub 50.000 de euro vor reprezenta o tinta pentru cei care au acumulat economii si doresc sa profite de pe urma blocajului imobiliar. La actualele preturi cu care se vor prezenta dezvoltatorii la tIMOn, apartamentele noi vor deveni si mai atractive, fiind mult mai accesibile decat apartamentele vechi si ca pret total, nu numai din punct de vedere al raportului pret/mp construit”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn, Targul Imobiliar National.

Cea de-a XII-a editie a tIMOn, Targul Imobiliar National, se va desfasura in perioada 26-29 martie 2009 la World Trade Center Bucuresti. La aceasta editie vor participa 40 de companii imobiliare care isi vor prezenta noua oferta.

De asemenea, la tIMOn se va lansa in premiera ansamblul rezidential RedHouse, un proiect de apartamente in Bucuresti (Rahova) cu preturi incepand de la 30.000 de euro.

Un alt segment important atins de noile oferte imobiliare va fi un imobil de lux situat in zona 1 Mai, dezvoltatorul urmand a promova proiectul in premiera in cadrul unui targ imobiliar. Expozantii vor oferi in premiera alte 4 proiecte finalizate in zonele semicentrale ale capitalei, iar ca minime de preturi la garsoniere in Bucuresti se vor regasi alte cateva proiecte cu preturi intre 30.000 si 40.000 de euro.

“Lipsa solutiilor de finantare oferite de catre institutiile bancare va fi acoperita de credite si solutii de leasing imobiliar oferite direct de catre dezvoltatorii imobiliari, acestia oferind astfel posibilitatea unor achizitii accesibile”, au declarat oficialii tIMOn.

Spatiul expozitional a fost ocupat in proportie de 90%, pana in acest moment. Bugetul evenimentului depaseste 100.000 de euro, fiind cel mai mare buget alocat unei expozitii imobiliare in primul semestru al anului 2009.

Sursa: tIMOn