The ExP Group, companie multinaţională de training profesional, anunţă evenimentul de lansare a calificării profesionale CIMA (Chartered Institute of Management Accounting),  în cadrul căruia speakerii vor prezenta, pentru prima dată pe piaţa locală, o paralelă între calificările profesionale, recunoscute pe plan internaţional şi MBA-urile de la Harvard şi INSEAD.

Participanţii la acest eveniment vor beneficia de o înţelegere mai bună a celor două direcţii de  educaţie, primind o perspectivă valoroasă asupra modului în care CIMA poate conduce la ascensiunea în cariera dumneavoastră, dar şi o privire de ansamblu asupra practicii în business.

Chartered Institute of Management Accounting (CIMA) este unicul organism contabil internaţional axat în exclusivitate pe business, care se adresează  celor care profesează în managementul contabilităţii şi sunt responsabili de planificare, bugetare, strategie de business şi financiară.

“The ExP Group este singura companie de training profesional din România cu o expertiză unică a tutorilor în a oferi o imagine de ansamblu asupra opţiunilor educaţionale de care pot beneficia managerii şi leaderii din România. În acest sens, compania a lansat pe piaţă o nouă calificare profesională, CIMA, pentru pregătirea oamenilor de business, care oferă o perspectivă strategică, de gestionare a situaţiilor de risc şi de luare a deciziilor cheie”, a declarat Matilda Crossman, Managing Director ExP Group Europa Centrală şi de Est.

Matilda Crossman are o experienţă de 12 ani în dezvoltarea şi furnizarea de soluţii complete şi integrate de training în diferite ţări din Europa, Africa şi Asia, făcând parte din cea mai reputată reţea Alumni de la Harvard Business School. Matilda oferă programe de training pentru mai multe calificări profesionale, inclusiv CIMA şi ACCA, atât la nivel local cât şi la nivel internaţional.

Marc Cannizzo, director servicii financiare la The ExP Group, a absolvit MBA la INSEAD, Fontainebleau (Franţa), în anul 1991. După ce a lucrat timp de 10 ani la Citibank, în Elveţia, s-a mutat în România, unde a lucrat pentru Ion Ţiriac, Deloitte, CAIB şi Raiffeisen. Marc a fost trainer din anul 2001 şi s-a specializat în domeniul bancar, trezorerie şi sistemul financiar atât în limba engleză cât şi română. Marc oferă cursuri pentru diverse calificări profesionale, inclusiv CIMA şi ACCA, atât la nivel local cât şi la nivel internaţional. A predat în România, Ungaria, Serbia şi Brunei.

The ExP Group este o organizatie multinaţională de training profesional cu capital privat, având sediul central în Marea Britanie, la Londra şi birouri în şase ţări din Europa. În 2009, ExP a furnizat servicii de training profesinal în Olanda, Luxemburg, România, Serbia şi Moldova. Anul acesta, alte trei ţări s-au alăturat listei celor care primesc aceste servicii de training.

ExP investeşte semnificativ în dezvoltarea pieţei educaţionale de specialitate din România, încercând să o alinieze la standardele pieţelor de top din toată lumea. ExP a introdus în România mai multe calificări profesionale recunoscute la nivel internaţional. Exp Group are cel mai mare număr de acreditări şi certificări recunoscute de organizaţiile internaţionale faţă de orice altă companie de training din România.

ExP Group este singura companie de training profesional din România care în programele sale, se focusează într-un mod cuprinzător si echilibrat, pe  funcţiile cheie ale unei afaceri: financiar, contabilitate, marketing, resurse umane, audit intern şi management de risc.

ExP se mândreşte cu una din măsurile care pot asigura succesul imediat şi pe termen lung: promovablitatea examenelor de calificare profesională. Pe durata sesiunii de examinare pentru calificarea profesională ACCA din cursul lunii iunie 2009, ExP a reuşit un incredibil procent de trecere de 100% pentru pentru două examene de ACCA pentru delegaţii care au participat la întregul programul educaţional propus de ExP. În decembrie 2009, sesiunile de examinare Exp au atins o rată de trecere de 100% pentru patru examene ACCA, iar ţinta reală este de a ajunge ca toate examenele să primească calificativul maxim de trecere, punând la punct pentru toţi cursanţii şi dezvoltând continuu o abordare educaţională dintr-o manieră relevantă, atractivă şi motivantă.