Ca urmare a speculaţiilor vehiculate în presa locală, în urma respingerii de către plenul Consiliului Judeţean a proiectului de rectificare bugetară iniţiat de S.C. TETAROM S.A., societatea noastră doreşte să facă următoarele precizări:
1.     Propunerea de Proiect de Hotărâre a fost iniţiată de către Consiliul de Administraţie al SC TETAROM S.A.
2.    Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Domnul Alin Tişe a promovat  proiectul de hotărâre în forma propusă, neaducîndu-i-se nici o modificare.
3.    Referitor la suspiciunile vehiculate în presa conform cărora sume din bugetul TETAROM S.A. ar fi destinate campaniei electorale ale vreunui partid sau candidat, ne dezicem categoric de astfel de supoziţii nefondate. Aceste inepţii nu fac decît să aducă grave prejudicii de imagine atât societăţii TETAROM S.A. cât şi in extenso, mediului de afaceri clujean, în care brandul Tetarom este unul respectat şi apreciat. Tot ceea ce s-a creat în Parcurile Industriale Tetarom a fost rodul muncii susţinute a unei echipe dedicate şi oneste care indiferent de climatul politic local, sau naţional a dat dovadă de profesionalism, mărturie stând numărul de investitori şi valoarea contractelor atrase în cele trei parcuri industriale.
4.    Pentru relevanţă şi pentru a risipi orice suspiciuni legate de destinaţia sumelor bugetului Tetarom SA, ataşăm Memoriul Justificativ întocmit în vederea susţinerii Proiectul de Rectificare Bugetară a SC TETAROM S.A. pe anul 2009.