Royal Consulting, una dintre firmele pe care le deține, a înregistrat pierderi mari în 2017 și, în plus, s-a ales și cu un proces de executare silită, semn clar că lucrurile nu merg deloc bine.

În procesul deschis în 2013, Dieter nu a avut câștig de cauză. Bărbatul nu a abandonat lupta și susține că procesul continuă în Germania. Dieter Stanzeleit mai spune că decizia prin care i s-a comunicat că nu este, legal, fiul Regelui Mihai a fost una ilară.

 El spune că a fost făcut inclusiv un test ADN, iar rezultatul pe care l-a primit a fost că este, în proporţie de 99,9%, fiul Regelui, potrivit CanCan.

“Rezultatul procesului de paternitate este foarte simplu: aici, în România, am pierdut procesul. S-a hotărât că România nu este competentă, eu fiind cetăţean german. S-a făcut test ADN şi rezultatul a fost că sunt 99,9% copilul Regelui. Acolo, în Germania, este deschis un proces de paternitate şi vom vedea ce rezultat va fi pentru că sunt interese politice. În mod normal, trebuie să aflăm adevărul”, mărturisea Dieter Stanzeleit anul trecut. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

Presupusul fiu al Regelui Mihai mai spunea că, la Săvârşin, era un lucru ştiut că el este copilul fostului monarh. “La Săvârşin era cunoscut că are un copil, oamenii m-au văzut. Mi s-a spus că perioada cu mama mea şi cu mine a fost cea mai frumoasă din viaţa lui (n.r.- a Regelui Mihai)”, a mai povestit Dieter Stanzeleit.