Vedeta celor de la Kanal D, Teo Trandafir, a fost aseară  implicată într-un accident de masină în drum spre casă. Indrăgita prezentatoare a fost lovită brutal de un șofer.

Potrivit unor surse citate de cancan, Teo Trandafir accidentul ar fi avut loc joi după amiază, în jurul orei 18. Mașina în care se afla vedeta TV ar fi fost lovită din plin, în timp ce se îndrepta spre casă, de un șofer. Sursa citată a menționat că prezentatoarea se află într-o stare bună și nu a suferit leziuni, însă mașina acesteia a fost însă avariată.

Potrivit unor surse din poliție, cel vinovat de producerea accidentului este șoferul care a intrat cu mașina brusc în autoturismul vedetei Kanal D.

În momentul producerii accidentului, Teo Trandafir nu se afla la volan. Chiar dacă deține carnet de conducere, îndrăgita vedetă tv refuză să conducă. Motivul ar fi teama dar și pentru că nu îi place să facă acest lucru. Din acest motiv, Teo preferă să stea mereu pe bancheta din spate în stânga. De cele mai multe ori, ea optează să călătorească cu avionul.

În câteva săptămâni, pe 2 iunie, va fi petrecere mare pentru Teo. Ea va împlini 52 de ani iar colegii de la Kanal D i-au pregătit deja o serie de surprize. Începând cu ora 15.00, la Kanal D,  îndrăgita vedetă va avea parte de o mulțime de momente plăcute la Teo show, chiar de ziua ei de naștere.