Laura Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA, urmează să fie din nou audiată la Secţia pentru Investigarea Magistraţilor. Potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, Kovesi este așteptată să dea declarații în două dosare. Dacă va ajunge la audieri, fosta șefă a DNA va trebui să dea declarații în fața Secției de Investigare a Magistraților.
Kovesi a fost audiată pe 7 martie iar la finalul discuțiilor care au durat câteva ore i s-a adus la cunoştinţă că a fost începută urmărirea penală într-un nou dosar. Fosta șefă a DNA a susținut atunci că nu a avut timp să studieze dosarul şi a cerut un nou termen, dar până acum, potrivit sursei citate, aceasta nu a venit încă să studieze dosarul respectiv.

Vezi și Florin Călinescu, ironie maximă la adresa lui “Ludovic al întâiul, viconte de Orban”. Motivul pentru care “a decedat de râs”

„Sunt foarte mândră de activitatea mea la DNA. Nu mi-e rușine de nimic, întotdeauna am respectat legea”, a spus recent fosta șefă a DNA. În opinia sa, acesta este și motivul pentru care este apreciată și pe plan european.  „În Europa după cum se vede sunt foarte apreciată, am primit premii, rezultatele obținute sunt indiscutabil cele mai bune din istoria celor două instituții. Întotdeauna am fost corectă, am respectat legea. Activitatea procurorilor din România este foarte respectată la nivel european. Ca atare, sunt foarte mândră de activitatea mea”, a punctat Kovesi.