Florin Călinescu i-a dedicat o întreagă postare lui Ludovic Orban. El s-a amuzat copios pe seama liderului PNL, pe care îl numește “Ludovic al întâiul, viconte de orban”. Mai mult, vedeta de la Pro TV spune că “a decedat de râs” atunci când Ludovic Orban a anunțat că PNL a strâns mai multe semnături decât PSD de susţinere a listelor de candidaţi pentru alegerile europarlamentare
“Am decedat de râs.
ludovic al întâiul, viconte de orban, a declamat ca pnlul tocmai a caftit psdul, in batalia de la câmpia €parlamentarelor.
La strângerea de semnaturi”, a comentat Florin Călinescu pe pagina sa de socializare.
Comentariul său a stârnit ample discuții pe Facebook. Unii l-au întrebat chiar când are de gând să se implice mai mult în viața politică. “Florine… Să nu îți pară rău că nu ai făcut mai mult…Încă nu îți dai seama cât de gravă este situația? Postând și de un milion de ori pe zi nu faci decât să îți pară și mai rău că nu te-ai implicat, pentru că ce faci tu aici e frecție la picior de plastic… Asta o fac eu, vecinu, și prietenii mei, tu poți datorită notorietății tale să faci mai mult decât noi toți de pe facebook”, a spus unul dintre internauți. Răspunsul lui Călinescu a fost scurt și la obiect: “În curând”.

Vezi și Florin Călinescu îi face o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea. Câți bani îi cere

Postarea celebrului actor este legată de o recentă declarație a președintelui PNL care s-a lăudat că liberalii au strâns cel mai mare număr de semnături de susţinere a listelor de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. „Partidul Naţional Liberal a depus astăzi lista de candidaţi pentru alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în data de 26 mai. Le mulţumim celor aproape 1.400.000 cetăţeni, care ne-au acordat încrederea şi care au semnat pentru susţinerea listei de candidaţi a Partidului Naţional Liberal. Partidul Naţional Liberal astăzi este partidul care se bucură de cea mai mare încredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numărul de semnături pe care l-am depus în susţinerea listei, clasând Partidul Naţional Liberal pe primul loc ca şi susţinere a listei de candidaţi. Am bătut PSD-ul în strângerea de semnături şi de asemenea pe 26 mai vom bate PSD în alegerile pentru Parlamentul european”, a afirmat liderul PNL.