Momente de groază pentru tatăl jurnalistei Iosefina Pascal. Sorin Roșca Stănescu ne-a declarat că bărbatul a fost atacat în urmă cu puțin timp. Mai exact, acesta ar fi fost lovit cu bestialitate într-un magazin din București.

Aceași sursă spune că jurnalista este cum în drul spre spital unde tatăl ei a fost transportat și se află într-o stare gravă, întrebându-se ce face în tot acest tip poliția română.

„Șoc și groază! Tatăl Iosefinei Pascal, ziarista de investigații ridicată abuziv cu duba de polițiști, în puterea noptii, a fost atacat in urma cu putin timp și lovit bestial într-un magazin din Capitală. Ziarista este în acest moment în drun spre Spitalul Municipal unde tatăl ei a fost transportat în stare gravă. Ce face Poliția?”, ne-a transmis jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

Totodată, acesta a mai adăugat că agresorul bărbatului este încă liber și a ajuns chiar și la spital, unde hărțuiește victima, deși jurnalista nu are acces acolo.

„Tatăl Iosefinei Pascal este în stare gravă la Spitalul Municipal după ce a fost lovit bestial și lăsat sub ochii cumpărătorilor și vânzătorilor. După două ore agresorul e liber. Mai mult, chiar el a pătruns în spital și hărțuiește victima încercând să ajungă la o conciliere.

Culmea este că fiica celui rănit grav, Iosefina Pascal nu poate pătrunde în spital pentru a afla care este starea tatalui ei. Iar Poliția nu se știe ce face. Se întamplă chiar acum în România lucrului bine făcut!”, a adăugat jurnalistul.

Amintim faptul că evenimentul de astăzi vine la scurt timp după declarațiile șocante făcute de jurnalistă. În cadrul unui interviu oferit pentru România Tv miercuri, Iosefina Pascal a dezvăluit că a fost ridicată de Poliţie de acasă, în toiul nopţii, după ce a relatat de la protestul organizat de partidul AUR faţă de certificatul verde COVID-19.

Jurnalista Iosefina Pascal, ridicată de polițiști în toiul nopții

Jurnalista susține că în cursul nopții de marți a fost dusă la secţia 25 Poliţie, după ce mai mulţi poliţişti i-au cerut să dea o declaraţie în legătură cu „infracţiuni informatice”.

Totodată, aceasta a mai declarat că oamenii legii dețineau numărul ei de telefon, dar și e-mailul personal care nu este făcut public.

„Am fost vizitată de trei miliţieni la uşă, doi în civil şi unul în uniformă ca să aflu că mai erau doi la intrare. Am fost destul de inspirată să înregistrez totul pentru că mi s-a părut nefiresc ca la ora 22 să sune la interfon Poliţia şi să spună: „deschideţi uşa!” pe un ton foarte răstit şi ameninţător.

M-au întrebat dacă numărul de telefon este al meu. Dacă e-mailul meu personal nepublic este al meu şi am spus că da. Din start, aceasta este o problemă pentru că a fi legitimat în acest fel trebuie să existe un mandat de supraveghere informatică. Mi s-a spus că este vorba despre infracţiuni informatice, adică tranzacţii frauduloase, înşelăciune”, declara aceasta pentru sursa citată.