Compania austriaca Biso Schrattenecker organizează în martie cel mai mare târg de masini agricole second-hand din România la Drajna, unde vor fi prezentate circa 300 de utilaje.

Fermierii interesaţi de târg vor avea la dispozitie utilaje din Austria şi Germania, respectiv 100 de tractoare, 35 de combine şi 150 de unelte agricole (semănătoare, grape etc.). Acestea sunt atât produse de stoc, cât şi maşini second-hand recondiţionate de specialiştii din cadrul centrelor de service Biso din Austria şi Germania, astfel încât să funcţioneze la parametri optimi de calitate.

“Prin organizarea Târgului de maşini agricole second-hand şi de stoc din Drajna ne-am propus să le oferim o alternativă viabilă fermierilor care îşi doresc să aibă acces la soluţii moderne de lucrare a pământului, însă sunt nevoiţi să se încadreze într-un buget limitat“, spune Marian Martinescu, Sales Manager, Departamentul de Second-Hand, Biso România.

Fiecare client care se înregistrează până în data de 10 martie pentru participarea la târg, va primi un voucher în valoare de 750 de euro, potrivit informaţiilor oferite de companie.

Târgul, care se va defăşura în perioada 21 – 22 martie 2013, va fi organizat la Centrul pentru Competenţe Agricole din Drajna (judeţul Călăraşi) al companiei Biso.