Aceasta este cea de a doua amânare, după ce organizatorii stabiliseră un nou termen pentru perioada 24-27 mai.

Din cauza circumstanțelor legate de epidemia de coronavirus  și în contextul deciziei guvernamentale din 29 februarie 2020 privind măsurile împotriva răspândirii epidemiei, Reed Exposition France, în acord cu Federația Franceză de Francizare, a anunțat că ediția din acest an a fost amânată și va avea loc în perioada pentru 4-7 octombrie, în Pavilioanele 2 și 3 de la Porte de Versailles. Deoarece spațiile expoziționale sunt cele inițiale, nu va fi nicio modificare a standurilor, potrivit  Franchising.info.ro

”Măsurile guvernamentale devin din ce în ce mai aspre”

“Situația privind epidemia COVID-19 se schimbă zilnic, iar măsurile guvernamentale devin din ce în ce mai restrictive. Organizarea unui eveniment precum Franchise Expo Paris, la sfârșitul lunii mai, în aceleași condiții prevăzute anterior, pentru clienții noștri, parteneri și angajați, nu mai este posibilă”, a declarat Michael Filzi, președintele Reed Expositions France.

Echipa de organizare va relua contactul cu toți clienții și partenerii cât mai curând posibil pentru a pregăti împreună cea de-a 39 ediție a Franchise Expo Paris.

Târgul de franciză de la Paris este cel mai mare de acest gen din Europa. În fiecare an reunește peste 550 de expozanți – francizați și asociații de francize, precum și firme de consultanță, bănci, avocați, etc.