După ce la începutul lunii aprilie tabletele Viva Q8 au fost primele device-uri Allview care au beneficiat de update la Android 4.4, astăzi vine rândul tabletelor Viva Q7 şi Viva Q7 Life să primească această actualizare de soft.

Produsele ce vor fi livrate către magazinele partenere vor avea preinstalată noua versiune Android, care aduce multiple beneficii. Printre acestea se numără: o interfaţă mai prietenoasă (icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătăţit, tranziţie mai fluentă între ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine îmbunătăţit, consum redus de memorie, funcţionare mai bună a tehnologiei wireless display, tastatură cu funcţii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare), player audio îmbunătăţit (previzualizare album în lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (se pot rula mai multe aplicaţii în mod Full Screen).

Tabletele Allview Viva Q7 şi Viva Q7 Life au fost lansate în a doua jumătate a anului 2013. Pentru clienţii care deţin deja o tabletă  Viva Q7 sau Viva Q7 Life, procedura de actualizare este disponibilă pe website-ul companiei, www.allview.ro.