T-Mobile, deţinut de operatorul de telecomunicaţii Deutsche Telekom, propune clienţilor din Statele Unite un nou tip de contract la telefonia mobilă. T-Mobile SUA nu le mai cere clienţilor să îşi facă abonamente pe un an sau doi ani de zile pentru a beneficia de subvenţii la telefoane mobile precum iPhone 5 sau Samsung Galaxy 4. T-Mobile SUA oferă clienţilor posibilitatea să plătească un avans de 99 de dolari şi apoi rate lunare de 20 de dolari sau mai mult, dacă clientul doreşte acest lucru, până la achitarea smartphone-ului. Astfel, clienţii plătesc doar telefonul mobil şi pot părăsi reţeaua oricând.

T-Mobile a prezentat şi noi planuri tarifare. Acestea includ apeluri şi mesaje nelimitate, 500 de MB în reţeaua 4G,  preţurile pornind de la 50 de dolari.

Reacţia celui mai mare operator din SUA

Lowell McAdam, CEO-ul Verizon, cel mai mare operator din State, a declarat că ar renunţa fără nicio problemă la abonametele de telefonie mobilă.

“Sunt fericit de fiecare dată când văd o abordare diferită. Noi putem reacţiona rapid la nevoile clienţilor noştri”, a declarat McAdam. Acesta a lăsat să se înţeleagă că va urma aceeaşi strategie precum cei de la T-Mobile dacă clienţii vor arăta un interes în această direcţie.

CITEŞTE şi
De ce mai există abonați la telefonie mobilă având în vedere ofertele la CARTELECOMPARAȚIE: De ce este mai bine să nu fii pe abonament la companiile de telefonie