Probleme mari pentru cei de la CFR. Este o alertă de ultimă oră. Sute de oameni au fost blocați în trenuri. A fost calvar la bariera din Petricani. Un bărbat care a ridicat bariera de acolo e căutat de Poliție.

Acesta a ridicat bariera cu mâna și din această cauză întregul sistem a fost dat peste cap. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din cauza acestui gest, bariera și trenurile au fost blocate.

„Toate barierele din zona aceasta funcționează. Avem și personal care stă să supravegheze. Am avut de-a face cu oameni care încalcă legea și ne pun în situații dificile, atât pe noi, cât și pe cei care circulă în această zonă. Bărbatul e căutat. Au fost vreo trei cazuri, dar le-am rezolvat mai rapid. Au fost situații când bariera a căzut peste o mașină, mașina a forțat trecerea. Acest lucru nu e normal pentru că orice sesizare de obiect care intervine asupra barierei duce la oprirea circulației. Se circulă apoi cu viteză foarte redusă”, a spus Constantin Axinia, director CFR Infrastructură.