Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România” și-au dat întâlnire aseară, într-un meci extrem de important, concurenții celor două echipe și-au disputat protecția în față eliminărilor din competiție. Războinicii s-au impus aseară, pentru a treia oară consecutiv, câștigând meciul de protecție, reușind să ii înfrângă pe Faimoși cu scorul de 10 la 8, într-o bătălie sportivă antrenantă, plină de tensiune. Punctul victoriei a fost adjudecat de Emanuel, în duelul cu Lino Golden; în tabăra Faimoşilor s-a instalat haosul, iar Lino a avut o ieșire nervoasă, izbind cu picioarele tot ce ii stătea în cale.

Echipa Roșie s-a văzut în postura de a-și nominaliza, din nou, concurenți spre eliminare; jocul individual de protecție a fost câștigat de Cezar Juratoni și Elena Ionescu, cei doi Faimoși au câștigat imunitate în față eliminărilor, în această săptămâna, dar și dreptul de a trimite concurenți spre eliminare.

Cine sunt Faimoşii propuşi pentru eliminare

La Consiliul de eliminare, Faimoșii au decis că voturile de propunere pentru eliminare să fie secrete, pentru a nu crește și mai mult tensiunile în tabăra lor. Acestea s-au împărțit, însă, în mod egal către Asiana Peng și Raul Cormos, cei doi concurenți intrând automat spre eliminare, prounerea din partea întregii echipe. Alături de cei doi Faimoși s-au alăturat și Lino Golden, propus de Cezar Juratoni, și Bogdan Vlădău, indicat de Elena Ionescu.

Pe lângă cei patru Faimoși trimiși spre eliminare în această săptămâna, în față telespectatorilor, o veste șoc a tulburat apele în echipa Războinicilor. Dan Cruceru, prezentatorul “Survivor România”, a anunțat retragerea voluntară din competiție a lui Cornel.

“Nu toți dintre cei care intră în această competiție pot să o și continue. Deși apt medical, Cornel a ales, și este 100% doar decizia lui, să nu mai participe în Survivor România. Cornel nu se va mai întoarce alături de voi pe insula Războinicilor”, a spus Dan Cruceru.