În această seară telespectatorii vor afla cine pierde jocul de imunitate și cine sunt cei trei concurenți nominalizați spre eliminare.

Ediția de aseară a reality-ului “Survivor România” a adunat în fața micilor ecrane peste un milion și jumătate de fani, plasând Kanal D în preferințele telespectatorilor din întreaga țară.

Dorința de a câștiga meciul de aseară a fost foarte motivantă, întrucât premiul pus în jocul de recompensă, perne și pilote călduroase, le va asigura confortul celor declarați învingători.

Bătălia sportivă între Faimoșii și Războinicii de la “Survivor România” a fost strânsă, plină de tensiune. Jocul de recompense a început în forță, Faimoșii conducând scorul în favoarea adversarilor, însă Razboinicii s-au mobilizat și au preluat conducerea, Claudia Rostas fiind concurenta care a închis meciul, declarându-i învingători pe Razboinici, cu scorul de 10 la 7.

S-au alăturat două concurente la Survivor România

Înainte ca cele două echipe să își dea întâlnire pe traseul sportiv, două concurente s-au alăturat acestora, Alexandra Soare, la Războinici, și Ana Maria Pal, la Faimoși. Alexandra are 24 de ani și este pasionată de tenis, iar Ana Maria are 26 de ani și practică sporturi de contact.

În această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România” se va disputa unul dintre cele mai importante meciuri ale săptămânii, Războinici și Faimoșii își vor disputa dreptul la imunitate în fața nominalizărilor spre eliminare. Telespectatorii vor afla, în această seară, ce echipă își va trimite trei concurenți spre eliminare. În Consiliul de eliminare, Dan Cruceru, prezentatorul reality-ului, va face un anunț șocant, unul dintre concurenți alege să se retragă din competiția “Survivor România”.