Cine s-ar putea să iasă din emisiune

Echipa Faimoşilor pare mai dezbinată ca oricând, în urma nominalizarilor spre eliminare cei îi vizează pe Elena Ionescu, Lino Golden și Ruby; în tabăra echipei roșii se instalează o nesiguranță generală. Simțindu-se atacată de propria echipă, în urma propunerii acesteia spre eliminare, Elena Ionescu așteaptă nerăbdătoare decizia publicului.

“Cred că din acest moment este fix alegerea sorții dacă mai este benefic să fiu în această competiție alături de ei”, spune Elena Ionescu, vizibil demoralizată de decizia echipei.

După consiliul de eliminare din ediția trecută “Survivor România”, Faimoșii ajung pe insulă și regretele celor care au câștigat jocul individual de imunitate în fața nominalizărilor nu întârzie să apară.

“Mă doare sufletul pentru că am nominalizat-o pe Ruby”, spune Cezar Juratoni.

Încă o nouă confruntare dramatică înainte de eliminare

Înaintea deznodământului ediției de mâine seară, când un Faimos va părăși Republica Dominicană, cele două echipe își vor da întâlnire, într-o nouă confruntare dramatică. Va urma un nou duel pentru recompense, pe un traseu nou; în fiecare rundă a jocului vor intra câte doi concurenți din fiecare echipă, unul dintre aceștia fiind legat la ochi, parcurgând traseul doar sub îndrumarea coechipierului. Dificultatea probei aduce și o accidentare repetată a Elenei Ionescu, Faimoasa face față cu greu probei sportive pe care o vor avea de parcurs în ediția de mâine seară.

Și pentru că tensiunea este la cote maxime, apar și discuții aprinse între adversari. În vizorul lui Lino Golden intră Andrei, de la Războinici.

Telespectatorii vor afla, în ediția de mâine seară a reality-ului “Survivor România”, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D, cine părăsește competiția dintre cei trei Faimoși nominalizați: Elena Ionescu, Lino Golden și Ruby.