Duelul de duminică seara dintre Faimoși și Războinici s-a lăsat cu o nouă victimă. La puțin timp după terminarea duelului, Ruby a acuzat stări de rău cu dureri de stomac și greață. Acesta a început ulterior să aibă frisoane și a fost chiar la un pas de leșin. Ruby a avut nevoie de intervenția paramedicilor, fiind scoasă, momentan din emisiune.

Prezentatorul Survivor, Dan Cruceru le-a spus colegilor din echipa lui Ruby că aceasta este bine dar că nu se știe dacă va mai reveni în show.

Echipa Războinicilor a avut și ea parte de accidentări dar nu a fost nimic serios, aceștia neavând nevoie de intervenția paramedicilor, scrie voxbiz.ro

Aceștia sunt cei 20 de concurenți ai emisiunii Survivor

Faimoșii: Cristina Șiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Mihai Onicaș, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru și Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor.

Războinicii: concurenți încă necunoscuți publicului larg: Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială și Andi Constantin.

Emisiunea este difuzată de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D și a început cu dreptul având deja o audiență foarte mare.

 

 


Te-ar putea interesa și: