Cântăreața Elena Ionescu, fosta componentă din trupa Mandinga, a fost cea care a întâmpinat anumite piedici. Artista s-a trezit că este ținta a foarte multe cuvinte aspre, din partea altor participanți.

Elena Ionescu, atacată din toate părțile

Participanta din cadrul Survivor România și-ar fi atras neplăcerile, dar și cuvintele de ocară din partea colegilor ei de emisiune din cauza unui gest, făcut zilnic. Artista i-ar fi nemulțumit pe ceilalți din cauza faptului ca a mâncat cu o lingură de orez în plus, față de restul participanților. Ar fi fost avertizată de către aceștia, dar nu s-a oprit. Totodată, ar fi avut o reacție foarte lipsită de spirit de echipă atunci când cântăreței Ruby i s-a făcut rău și a avut nevoie de atenția medicilor.

Mai mult, în cea mai nouă ediție din Survivor România, fosta gimnastă Asiana Peng a confirmat că a decis nominalizarea lui Lino Golden, pentru a putea să pună la cale o eliminare. „E o strategie pentru a ieşi Elena, ăsta este adevărul, despre ce vorbim?”, a fost declarația acesteia, iar Lino Gonden a confirmat. „Pur şi simplu, e o strategie a noastră, care sperăm să ne iasă.”, a susținut artistul, citat de playtech.ro

Cristina Șișcanu s-a confruntat și ea cu astfel de comportamente

Cristina Șișcanu s-a confruntat, înainte de eliminarea din show-ul concurs de pe Kanal D, cu o situație similară. Acum pare să fi venit rândul Elenei ex-Mandinga să tragă ponoasele, după ce a fost criticată foarte dur de către ceilalți concurenți. Artista nu pare să aibă vreo clipă de liniște, în cadrul show-ului ce promite să le testeze limitele și celor din echipa „Faimoșilor”.

„Colegii mi-au spus că mă vor vota. Era de aşteptat. Dezamăgită? Puţin spus, dar nu toată lumea poate să-şi asume. Şi asta mă doare mai tare, pentru că am crezut că suntem o echipă şi deviza acestui concurs este alta, dar mergem mai departe. Consider că toate au un rost şi un sens şi probabil că Dumnezeu nu le aşează întâmplător”, a susținut Elena Ionescu, potrivit okmagazine.ro.