Lino Golden a fost cel care a completat trioul concurenților nominalizați, după ce a fost ales de Asiana Peng, câștigătoarea imunității fetelor. Cei de acasă și-au putut susține concurentul preferat timp de 60 de minute – prin vot SMS – iar concurentul clasat pe ultimul loc în topul preferințelor telespectatorilor – Ruby – a trebuit să părăsească Republica Dominicană. Dar experiența, pentru Ruby, va rămâne – după cum a declarat chiar ea – de neuitat.

Ce reacție a avut Ruby

„Cred că publicul meu vrea să mă vadă mai mult cum scot piese decât cum slăbesc aici și cum mă bate vântul. Au fost niște zile dificile pentru noi, mai ales pentru mine, că nu am nicio treabă cu sportul. Este bine pentru echipă că rămâne Elena (n.red. – Elena Ionescu). O să vă susțin de acasă și o să vă duc dorul de îndată ce am stomacul plin. A fost o experiență pe care nu o să o uit niciodată”, a spus Ruby în momentul în care a aflat că a fost eliminată de la Survivor România.

Elena Ionescu, critici din partea tuturor

Participanta din cadrul Survivor România și-ar fi atras neplăcerile, dar și cuvintele de ocară din partea colegilor ei de emisiune din cauza unui gest, făcut zilnic. Artista i-ar fi nemulțumit pe ceilalți din cauza faptului ca a mâncat cu o lingură de orez în plus, față de restul participanților. Ar fi fost avertizată de către aceștia, dar nu s-a oprit. Totodată, ar fi avut o reacție foarte lipsită de spirit de echipă atunci când cântăreței Ruby i s-a făcut rău și a avut nevoie de atenția medicilor.

Mai mult, în cea mai nouă ediție din Survivor România, fosta gimnastă Asiana Peng a confirmat că a decis nominalizarea lui Lino Golden, pentru a putea să pună la cale o eliminare. „E o strategie pentru a ieşi Elena, ăsta este adevărul, despre ce vorbim?”, a fost declarația acesteia, iar Lino Gonden a confirmat. „Pur şi simplu, e o strategie a noastră, care sperăm să ne iasă.”, a susținut artistul.


Te-ar putea interesa și: