În ce partid s-a înscris Ioana Ginghină

„Pentru că vreau o schimbare, am ales să intru pe teren şi să joc!”, a scris Ioana Ginghină pe pagina sa de Instagram, unde a postat şi mai multe fotografii de la un eveniment al Partidului Naţional Liberal(PNL).

Actriţa s-a fotografiat împreună cu premierul României, Ludovic Orban, dar şi cu alţi membri de partid. Pe ecusonul de la gâtul ei scrie „delegat – PNL sector 1”.

Cine este noul iubit al Ioanei

După ce a trecut printr-un divorț, anul trecut, Ioana Ginghină aintrat din nou într-o relație, de această dată cu un influencer în turism.

„Ruxandra mă tot întreba: „Dar tu nu ai iubit? Dar tu nu te-ai pupat cu niciun băiat de când nu mai ești cu tata?” Adică ea oricum aștepta acel moment”, a adăugat Ioana. Destinul a făcut ca Ioana și prietenul ei să se întâlnească prin intremediul meseriei, iar legătura dintre ei să evolueze firesc. „Astă toamnă am fost chemată la agenție ca să vin cu animatorii și cu programele mele de la MiniArtShow în cadrul Kiddo Express. S-au legat lucrurile foarte frumos și da, într-un fel a fost dragoste la prima vedere. Relația a ieșit la iveală cam după cinci luni. Fiind la început, ne dorim o relație discretă. Eram doi adulți singuri, ne-am întâlnit și gata”, a povestit Ioana Ginghină pentru libertatea.ro.

Ce reacție a avut fiica ei când a aflat de relație

Ruxandra era familiarizată, de asta am început să ieșim, dacă e să se întâmple, asta e, se întâmplă, nu mai e nicio problemă. Adică toată lumea știa, era OK. Când i-am spus Ruxandrei că au apărut pozele nu a avut vreo reacție de genul „Aoleu, vai de mine!”. Știa deja ce se întâmplă”, ne-a spus Ioana Ginghină.