Colega Andreei Bălan de la America Express a dat marea veste printr-o postare pe rețelele de socializare. Aceasta va deveni mămică pentru a doua oară.

Andreea nu a dat foarte multe detalii și nu a precizat cine este tatăl. Cântăreața a participat la America Express alături de Andreea Bălan și a lăsat-o pe fetița sa în grija fostului ei soț, Traian Spark.

Sienna este deja o domnișoară în toată regula. Deși are doar 11 ani, fiica Andreei Antonescu a înțeles cum stau lucrurile între mama sa și tatăl său. Aceasta locuiește în România, dar merge și în America, acolo unde locuiește tatăl său.

Deși s-au despărțit de ceva timp, Andreea și Traian au rămas prieteni de dragul fetiței lor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

„A doua minune din viața mea! (…) Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!❤️”, a scris Andreea Antonescu pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Recent, Andreea a participat la America Express. De această dată, cei 18 concurenți vor trebui să urmeze traseul Mexic, Guatemala și Columbia. Potrivit unei postări de pe Instagram-ul Irinei Fodor, cea care prezintă emisiunea, concurenții deja au terminat prima parte a traseului.

Având în vedere că suntem la capitolul concurenți, amintim că cele nouă perechi din această ediție sunt formate din Cătălin Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Jean Gavril și Dinu, Bruja și Pufeh, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama sa, Mihaela Adam și Puya și soția sa Melinda.

Cătălin Scărlătescu este sigur că se va descurca la „America Express”

Înainte de începerea filmărilor, juratul de la „Chefi la cuțite” spunea la Antena Stars că nu crede că nu se va descurca la „America Express”, subliniind că, împreună cu partenera sa, va găsi variantele pentru a trece peste toate probele.

„Eu am făcut de mai multe ori. Iar de câteva ori m-am milogit eu la fete, știi, când eram mai tânăr, prin Costinești. Adică găsim noi variante, nu cred că nu o să ne descurcăm. Încălțările mele sunt mai grele, nu știu, bănuiesc. Am mai multe creme de soare, din astea, că eu… căluții, o să îi vedeți, o să facă toți banii”, spunea Cătălin Scărlătescu înainte de începerea filmărilor.