Foștii coechipieri vor fi alături de concurenți în cea mai dramatică și frumoasă competiție a vieții lor, îi vor ghida pe aceștia în drumul spre victorie și îi vor susține în toate încercările prin care vor trece.

 Vladimir Draghia și Giani Kirita vor fi antrenori în cel de-al treilea sezon al reality show-ului fenomen„Exatlon”, difuzat de sâmbătă până marți, de la oră 20:00, la Kanal D

„Sunt măgulit de nouă postură pe care o am în acest sezon. Voi încerca să ajut echipă să aibă o experiență cât mai plăcută acolo. Îndrumările nu vor fi legate doar de trasee. Le voi împărtăși din experiență mea din primul sezon, voi face tot posibilul că fiecare membru al echipei mele să se poată întoarce acasă castigator”, a declarat Vladimir Draghia.

 Dacă Vladimir a acumulat o experiență uriașa în calitate de concurent, ajungând chiar să câștige trofeul „ Exatlon ”, în primul sezon, Giani Kirita a trecut deja și prin experiență de antrenor.

 „Cu siguranță, experiență dobândită în cel de-al doilea sezon mă va ajută acum. Am avut de lucru, am nimerit atunci într-o perioadă dificilă a echipei. Ce pot să spun este că sunt un profesionist și mă voi dedică total, și acum, echipei mele. Referitor la Vladimir, e interesant ce se întâmplă. Noi eram dușmani înainte de primul sezon < Exatlon >, în timpul show-ului am devenit prieteni, iar  acum ne întoarcem în Republică Dominicană pe poziții rivale. Iar eu nu am prieten în teren ”, a declarat Giani Kirita.

 Vladimir Draghia spune că nu se va raportă la Giani că la un rival. Cerebral și hotărât să câștige, deținătorul trofelui primului sezon își va urmări obiectivele cu tenacitate și echilibru.   

„ Așa cum am făcut și în primul sezon, mă voi concentra la ceea ce voi face eu, nu la capră vecinului. Nu îl văd pe Giani că pe un rival. Nu am rivali acolo, am obiective. Iar pentru îndeplinirea obiectivelor nu consider că trebuie să îmi elimin rivalii, ci că trebuie să fiu eu mai bun, trebuie să îi ajut pe cei din echipă mea să fie mai buni decât ei înșiși, zi de zi. Cam așa cred că se câștiga sănătos un concurs”, a adăugat Vladimir Draghia.

Celor doi antrenori le revine misiunea dificilă și nobilă de a-și coagula echipele, de a le motiva, mai ales în momente de cumpănă, și de a le insuflă încredere. Călătoria impresionantă a depășirii limitelor prin care vor trece cei 20 de concurenți va deveni și călătoria lor, una presărată, că și până acum, cu  slăbiciuni firești, ambiții uriașe, sacrificii, dovezi impresionante de prietenie și fairplay.

 Sâmbătă, de la oră 20:00, îi vom vedea pe cei doi antrenori alături de echipele lor, în cea mai dramatică și iubită competiție sportivă – „ Exatlon ”!