Pentru o singură oră de cântat, Cleopatra Stratan cere suma de 7.000 de euro, scrie cancan.ro. La această sumă se adaugă diferitele pretenții pe care aceasta le are, ajungând la chiar 10.000 de euro.

Dacă trebuie să se deplaseze în afara orașului Chișinău, artista cere două bilete de avion sau tariful de 1.7 lei/ kilometru, două camere single la hotel și masă pentru două persoane.

Amna a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi

Cea mai bună prietenă a lui Edward Sanda l-a dat de gol. Deși acesta și cu Cleopatra Stratan au negat de mai multe ori că nu formează un cuplu, artistul a fost nevoit să spună adevărul după ce Amna l-a dat de gol. Atunci când Edward Sanda a scos la iveală că are o relație cu Cleopatra Stratan, artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa prietenei lui.

Cei doi au făcut un live pe Instagram, iar fanii s-au bucurat să își vadă idolii împreună. Edward Sanda și Cleopatra Stratan colaborează și în plan muzical, motiv pentru care o melodie nu ar fi exclusă.

Cleopatra și Edward au colaborat în decembrie 2018 pentru piesa „Cozonac”.  Apoi, în 2019, artistul i-a compus piesa „Eu m-am pierdut”. Iar de acolo până la o frumoasă poveste de dragoste nu a mai fost se pare foarte mult.

„Da, suntem împreună”, a declarat Edward Sanda pentru Antena Stars. „Vorbeam foarte mult și foarte des și ne-am apropiat inevitabil”, a explicat artistul. Despre Cleopatra, el spune că „tot ceea ce am căutam eu vreodată văd în ea”.